Låsesmed Islands brygge

Hele Bryggens låsesmed, døgnservice, akutte oplukninger og indbrudsskring. Døre og låse er overalt og vores dygtige låsesmede hjælper dig med både reparationer og sikring med hjælp af bland andet lås.

Låsesmed Islands Brygge 24 timers døgnvagt

Billig låsesmed Islands Brygge hjælper både privat og erhverv på bryggen i akutte nødsituationer.  Ring for hurtig hjælp. 

Billig låsesmed Islands Brygge og omegn.

Låsesmed Amager rykker hurtigt ud til Islands Brygge, vores låsesmede bor og har værksted samt kontor på Amager. Derfor er kørsel gratis hos låsesmeden på Islands Brygge.

Vores låsesmede er de alle udlærte og har lang erfaring som låsesmede i Storkøbenhavn.

Til dagligt så udfører vi alt fra installation af større låsesystemer til erhverv fra oplukninger af døre til private personer der har låst sig selve ude.

Spændende at arbejde som låsesmed på Amager og Islands Brygge

Amager er en Ø men mange beboer og derfor sker det alt muligt. Det er en udfordrende og spænende hverdag Låsesmed Amager går til mødes hver dag i arbejdet som låsesmed. 

Et bredt udvalg af ydelser udføres af vores Låsesmed Islands Brygge

På Bryggen udfører vores låsesmede det meste indenfor låse og sikkerhed heriblandt;

 

Vi køber ind materialer fra de førende leverandører heriblandt ASSA ABLOY, Medeco, Dorma og EVVA. 

Låsesmed Islands Brygge udfører alt i låsesmed på Bryggen

Låst dig selv ude fra lejlighed eller villa og skal bruge en låsesmed Islands brygge?

Har du mistet dine nøgler og har brug for en låsesmed akut på Islands brygge?

De fleste af os starter med at spørge os selve “Hvilken skal jeg gøre, hvis jeg bliver låst ude af boligen?”
Forhåbentlig er dette et spørgsmål, du ikke stiller dig selv alt for ofte.

Låsesmed Amager’s låsesmed Islands Brygge tilbyder 24 timers service, hvis du er låst ude af huset eller lejligheden på Islands Brygge.

Du tænker måske først; om du gav ekstra sæt nøgler til nogen naboer eller familiemedlem Måske bor du 1 sal eller under og har glemt at låse noget vindue, der det muligvis er en nem adgang (hvis du huskede at sikre det, da indbrudstyve måske også finder det tiltalende). Hvis du stadig ikke kan finde vej på det tidspunkt at ringe til en professionel låsesmed Islands Brygge.

Vi sender en af vores pålidelige låsesmede hurtigt ud til at hjælpe dig med at få adgang tilbage til dit hjem på Bryggen. Det kan tage et par få minutter for en dygtig låsesmed at få adgang. Men hvis du har en høj sikkerhedslås, på din dør, kan vores låsesmed muligvis bore og udskifte til en ny lås som den sidste udvej.

Islands Brygge låsesmed foretrækker selvfølgelig at gøre  en så lille som mulig skade på døren eller låsen. Den sidste ting, vi vil have os til at tage for meget af din tid og dine penge. Derfor vil vi prøve alle muligheder til at komme indenfor først inden vi borer. 

Kunde udtalelser

Ringe Låsesmed Amager i en lidt panisk situation. Lige kommer hjem fra ferie til et indbrud. Vi fik en sød og hjælpende låsesmed der reparerede vores dør og lås.
kunde fra låsesmed amager
Kirsten
Tårnby
Smækkede mig ude efter en tur i byen.. Sådan kan det jo gå. Heldigvis fik jeg hurtig hjælp at Låsesmed Amager til en fair pris.
Sophie
Amager Strand

Postkasselås

Låsesmed Postkasselås

Skal du bruge en låsesmed på Amager til din postkasse? Kontakt Låsesmed Amager så hjælper vi eller læs mere her
Læs om postkasselås

Autolåsesmed

Biloplukning?

Har du brug for en biloplukning? Vi tilbyder biloplukning med gratis kørsel på hele Amager
Læs om Autolåsesmed