Montering af lås

Montering af lås, måske skal du have den gamle udskiftet til en ny lås eller måske er det en ekstra lås som du gerne vi have monteret på din dør. Låsesmed Amager udfører alt i kategorien montering af lås. 

24 timer døgnservice Låsesmed

Ring til Låsesmed Amager 24 timer i døgnet. Vi tilbyder fordelagtige priser også på akut montering af lås, ring og få en fast lav låsesmed pris.

låse og nøgler fra ruko, få en montering af lås på Amager

Kunde udtalelser

Jeg brugte Låsesmed Amager døgnvagt efter at have låst mig ude. De kom nærmest med det samme og servicen var helt i top! Alt i alt en god oplevelse, bortset fra at jeg havde låst mig ude.
Johanne
Johanne
Kastrup
Jeg bestilte Låsesmed Amager kun fordi det var det nærmeste firma der jeg bor i Dragør. Jeg fik et tilbud som lød rimeligt (jeg havde et andet tilbud at sammenligne med) og accepterede. På den aftalte dag kom låsesmeden og han ordnede de to låse i yderdørene vi aftalt. Jeg havde regnet med selv at skulle ordne postkassen, men den klarede han også. Derudover smurte han alle låsene og de tunger der griber ind i karmen når man vipper håndtaget opad. Men ikke nok med det. Da han opdagede at min fordør bandt, så ordnede han også lige det. Der er service ud over det sædvanlige, og her savner jeg nu at kunne give 6 stjerner. Ved fremtidige låseproblemer vil jeg henvende mig til Låsesmed Amager billige priser og god service, tak
lene
Lene
Amager Strand

Postkasselås

Låsesmed Postkasselås

Skal du bruge en låsesmed på Amager til din postkasse? Kontakt Låsesmed Amager så hjælper vi eller læs mere her
Læs om postkasselås

Autolåsesmed

Biloplukning?

Har du brug for en biloplukning? Vi tilbyder biloplukning med gratis kørsel på hele Amager
Læs om Autolåsesmed
Få monteret en vindues lås fra Ruko

Montering af lås København og Amager

Uanset om du skal have monteret nye låse eller et nyt låsesystem eller ønsker en opsætning af lås på på døre, terrase eller vinduer? Så har Låsesmed Amager flere års erfaring på Amager i alt med låsemontering for både privat og virksomheder.

Låsesmed Amager udfører montering af låse i alle mærker og låsevarianter der findes

Det er lige meget for os om du vil ønsker en Ruko eller en Medeco låse, om låsen skal monteres på et vindue eller på  hoveddørdør eller indendørsdør, Låsesmed Amager kan hjælpe med alt i låsemontering. De dygtige låsesmedene og autoriserede installatører har flere års erfarenhed med låsemontering  og montering af låse, låsesystem for både private, virksomheder, boligforeninger samt institutioner. Låsesmedene på Amager monterer alt i låse i alle bygninger fra hoveddøre, terrassedøre, vinduer og porte faktisk også elevatorer og rulledøre.

Dette er derfor vi hjælpe med montering af låse i alle ejendomme, ring til os så monterer vi din låse, vi har også på vores lager kasselåse samt ekstra låse hvis du ønsker en mere lås på din hoveddør. Det anbefaler vi da det gør dit hjem lang mere sikkert og er den bedste måde at sikre sit hjem på hvis man bor i en lejlighed. Låsesmed Amager fører oveni kun produkter i forsikringgodkende sikkerhedsklasser  også til markedets på Amager bedste låsesmed pris. Når du søger efte hjælp til montering af låse på Amager til sikring, så anbefaler vi selvfølgelig, at du får rådgivning og montering ved en udlært og kyndig låsesmed. 

Låsesmed Amager udfører;

  • Montering af lås
  • Udskiftning af gamle lås til ny
  • Montering af nye låse og låsesystemer til byggerier
  • Montering af lås i samme omgang som montering af dørlukkere og dørautomatik

 

Derfor er montering af lås og låse i høj sikkerhedniveau så vigtigt for vores ejendomme

Låsene på vores bygninger er absolut det vigtigste og stærkeste våben mod indbrud. Stærke eller flere låse sammen med et alarm eller overvågning giver en meget effektiv sikring sammen. Idag findes der mange forskellige låse fra kende producenter som Ruko, Medeco, Evva og Dorma. Låsesmed Amager hjælper dig med at finde frem til det mærke og den model der passer bedst til din ejendom både i forhold til design og til sikkerhed. Ring til Låsesmed Amager idag og få hjælp til låsesystem på Amager!

Hvis vi ikke har tid så bliver i viderestillet til Norh Sikring, i kan løse mere om montering af låse på deres hjemmeside.

Kodelås eller en digital lås bruges med fordel i erhverv

Montering af digital lås (kodelås)


Ønsker du at få en kodelås eller også kald en digital lås på din kontordør? Brug for en låsesmed at hjælpe med digital lås installation på fx en butiks dør for at begrænse personalets eller kundernes adgang til et lager?

Låsesmed Amager leverer kodelåse og digitale låse installation service til private og virksomheds kunder så som restauranter, kontorer, butikker samt værksteder osv. 

Digitale låse og kodelåse er meget praktiske indenfor erhverv og mange af vores kunder vælger at installere da de er låse, der nemt betjenes med kode uden behov for en nøgle og til fordel nemt kan bruger flere hundrede gange hver dag. Låsesmed Amager installerer og monterer digitale låse såvel som mekaniske på døre eller skabe for at hjælpe dig med at begrænse adgang for autoriserede personer.

Digitale låse er en billig måde at begrænse personale til begrænsede områder. Låsene monteres og  installeres på bland andet døre i skoler, restauranter, hospitaler, kontorer og endda derhjemme. At have en  kodelås, hvilket betyder, at du altid kan ændre kombinationen uden behov for at udskifte låsen og kopiere ekstra nøgler til dine nye medarbejdere.

Ring til os for at få et konkurrencedygtigt tilbud på montering af lås, det er lige meget for os om det handler om en elektronisk eller mekanisk lås. Du kan også indhente et tilbud på montering af lås her.