Låsesystemer Amager

Låsesystemer til både privat og erhverv på hele Amager. Vi monterer låsesystemer til både boligforeninger, virksomheder og enkelte privatpersoner der har brug for et større eller mindre låsesystem.

24 timer døgnservice Låsesmed

Ring til Låsesmed Amager 24 timer i døgnet. Vi tilbyder fordelagtige priser på døgnservice ved kunder der fået et låsesystem opsat af os. 

låsesystemer hos Låsesmed Amager

Kunde udtalelser

Jeg brugte Låsesmed Amager døgnvagt efter at have låst mig ude. De kom nærmest med det samme og servicen var helt i top! Alt i alt en god oplevelse, bortset fra at jeg havde låst mig ude.
Johanne
Johanne
Kastrup

Postkasselås

Låsesmed Postkasselås

Skal du bruge en låsesmed på Amager til din postkasse? Kontakt Låsesmed Amager så hjælper vi eller læs mere her
Læs om postkasselås

Autolåsesmed

Biloplukning?

Har du brug for en biloplukning? Vi tilbyder biloplukning med gratis kørsel på hele Amager
Læs om Autolåsesmed
Skal du bruge et låsesystem til en bygning? Ring til os

Låsesystemer Amager

Sikkerhed og låsesystemer for foreninger med lejerejere med sikkerhed i fokus, i form af låse og indbrudsikring i din boligforening er vigtig for, at alle beboer skal føle sig trygge. Samtidig skal vedligeholdelse og administration være funktionel, enkel og praktisk. Installation og service af låse og sikkerhed hos Låsesmed Amager hjælper dig med installation og service af låse, dørautomatik samt alarmer, porttelefoni overvågning og adgangskontrolsystemer.

Låsesmed Amager installer også indbrudssikring og brandbeskyttelse udover låsesystemer. Vi tilbyder også en proaktiv support der vi taget telefonen 24 timer om døgnet, via vores kundeservice og døgnservice i tilfælde af akutte problemer. I får en tilknyttet låsesmed til jeres forening der administreret foreningens adgangskontrolsystem på sin egen computer. Vi starter altid ud fra dine behov når du skal have en låsesystem Amager – uanset størrelsen på det låsesystem der behøves. 

Låsesmed Amager forhandler;

Vi forhandler de største brands på markedet indenfor låsesystemer, heribland EVVA, Medeco, Abus, Ruko/ASSA ABLOY

Kontakt vores låsesmed for rådgivning. 

låsesmed amager låsesystemer til kontor

Låsesystemer til kontor

Leder du efter kontorlåsesmede på Amager? Har du problemer med låsesne på dit kontor og har brug for hurtig reparation af lås?
Overvejer du måske at få en ny lås på din kontordør? Måske drille din nøgle eller sidder fast i låsen?
Eller har du simpelthen mistet din nøgle til dit kontor og derfor nu er låst ude af dit kontor og derfor har et behov af en Låsesmed på Amager akut. 

Låsesmed Amager tilbyder døgnservice 24/7 på Amager med kort ankomsttid. 
Vi har stor erfaring med at arbejde med låsesystemer til både kontorer, boligforeninger, virksomheder sat lagerbygninger. 

Vi arbejder med alle varianter af døre og låsesystemer til disse type af døre heriblandt;

  • Metal kontor døre
  • Kontordøre i træ
  • Kontordøre i plastic og PVC
  • Kontordøre der er lavet af glas
  • Ramme af aluminium på døre

De fleste kontorer i København og på Amager har traditionelle trædøre, og nyere kontorer i nybyggeri så er dørende lavet af glas eller metald.
Låsesmed Amager håndterer de fleste af de mekaniske og elektroniske problemer med låse og monterer nye låsesystemer på døre af alle typer. 
Udover dette leverer vi altid den bedste service lige til din dør uanset hvilken dør de handler om. På Amager så kan vi også tilbyde hurtig akut døgnservice indenfor 15 minutter med gratis kørsel.

Vi har fair priser og glade kunder, du kan fx læse vores anmelder her; Låsesmed anmeldelser