Oplukning og omlægning af lås

Hvis du for eksempel har tabt dine nøgler eller har fået dem stjålet så anbefaler vi en oplukning af låsen for at siden lave en omlægning af lås

24 timer døgnservice Låsesmed

Du kan ringe til os 24 timer om døgnet hvis du har blevet ramt af et uheld og har brug for en akut oplukning og omlægning af lås

omlægning af lås ved Låsesmed Amager

Kunde udtalelser

Jeg brugte Låsesmed Amager døgnvagt efter at have låst mig ude. De kom nærmest med det samme og servicen var helt i top! Alt i alt en god oplevelse, bortset fra at jeg havde låst mig ude.
Johanne
Johanne
Kastrup
Smækkede mig ude efter en tur i byen.. Sådan kan det jo gå. Heldigvis fik jeg hurtig hjælp at Låsesmed Amager til en fair pris.
Sophie
Amager Strand

Postkasselås

Låsesmed Postkasselås

Skal du bruge en låsesmed på Amager til din postkasse? Kontakt Låsesmed Amager så hjælper vi eller læs mere her
Læs om postkasselås

Autolåsesmed

Biloplukning?

Har du brug for en biloplukning? Vi tilbyder biloplukning med gratis kørsel på hele Amager
Læs om Autolåsesmed
Omlægning af lås klarer Låsesmed Amager på få minutter

Omlægning af lås

Nøglerne til din bolig skal behandles lige så godt som dit Nem-ID nøgle kort og alle dine adgangskoder til kontikort, banker, e-boks osv. Dine nøgler giver adgang til dit kære og trygge hjem og alt som du ejer og nok der har stor betydelse for dig det sidste du vil er at nogen for adgang til dem gennem at dine nøgler benyttes til at lukke sig ind i dit hjem og stjæle dine ting. Hvis dette sker så får du engang ingen penge fra dit forsikringselskab, da det er dit ansvar at det kun er dig der har nøgler til dit hjem, derfor så opfylder du ikke din del af aftalen, mellem dig og forsikringselskabet.

Hvonår skal jeg sørge for en omlægning af lås?

Det er selvfølgelig en god idé at få lavet en omlægning af lås i samme omgang som du vil bestiller låsesmeden for en oplukning. Det er billigere og nemmere for låsesmeden at omlægge en lås hvis døren i forvejen er åben. Den det døre og låse kan vi åbne gennem at bruge brevsprækken eller at låsen er af en lidt ældre model og derfor kan dirkes op. 

Udover ar omkode og omlægge sine låse ved mistet nøgler så er det også smart at gøre det når man flyttet ind et nyt sted, du kan umuligt vide om de er flere der har adgang til dit hjem, fordi at at tidligere ejere har ladet andre kopiere deres nøgler. 

I princippet bør man altid omkode sine låse, hvis der ikke kan gøres rede for alle nøglerne. På den måde er du sikker på, at der kun findes de nøgler, du selv har fået udleveret.

Hvis du beslutter dig for at udskifte låsen til en kopi beskyttet lås bliver du fra fra at nogensinde omlægge dine låse igen.

Gratis kørsel af Låsesmed Amager på Amager

Det behøver ikke være særlig dyrt af få omlægge sine låse, på Amager tager vi kun betalt for udførelsen af opgaver, da vi holder til på Amager så tilbyder vi fri kørsel og bil. 

Ønsker du en billig omkodning og omlægning af lås? Ring til Låsesmed Amager. 

Vi kører i disse områder på Amager hver eneste dag;

Læs mere om omlægning og omkodning af lås her. 

Hvad koster en omlægning af lås?

En omlægning af lås er den billigste løsning du kan få af en låsesmed, da det ikke skal til særlig dyre materialer. Selvom stiftende man bruger til omlægning af lås så kan låsen, kassen og tromlen genbruges.

En omlægning af lås koster fra 495;- hos Låsesmed Amager.