Omkodning af hængelås (Ruko) hos Låsesmed Amager - Vi omstiller hænge lås i hele København

Omkodning af hængelås (Ruko)

Har du brug for hjælp til omkodning af hængelås eller funderer du på hvordan man omkoder en hængelås? Her forklarer vi hvordan en hængelås omkodes hos Låsesmed Amager – din låsesmed i København.

Omkodning og indstilling af hængelås med kode

At omkode en hænge lås eller at indstille en hængelås er ikke det samme. En hængelås er som regel nulstillet den dag du købt en ny. Generelt åbnes hængelåsen, bøjlen drejes 90° eller 180°, bøjlen holdes nedtrykket og den nye kode indstilles. Bøjlen drejes retur og den nye talkombination er aktiveret. Fremgangsmåden på indstilling ag hængelås varierer lidt fra mærke til mærke og model til model.

Omkodning af Ruko hængelås 

En omstilling af en Ruko hængelås udføres på samme måde som f.eks. en serie 1200 lås og kan derfor kun udføres af fagpersoner som f.eks. en låsesmed hos Låsesmed Amager. Ruko hængelås består nemlig af samme tromle og stifter som er på din dør.

Hvad koster eb omkodning af hængelås?

Prisen er den samme som en omstilling af en almindelig låse, Låsesmed Amager tilbyder omkodning af lås fra 800 kr i København. 

Har du brug for hjælp til omkodning af hængelås?

Hvis du har brug for hjælp til omkodning af hængelås så kan du altid ringe til Låsesmed Amager, hvis du har brug for hjælp i København.

Vi tilbyder det meste af låse og alarm og har fornuftige priser. Du er velkommen at indhente en pris på omkodning af hængelås eller lås her. 

Mange gange er der hængelåse på el-tavler, her omkoder også låse, læs mere om udskiftning af eltavle på Amager her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *