Dør vil ikke låse eller kan nøglen ikke dreje rundt? Låsesmed Amager bedste tips og bud på hvad der årsager problematikken med låsen og døren

Dør vil ikke låse eller kan nøglen ikke dreje rundt? Låsesmed Amager bedste tips

Der kan naturligvis være mange forskellige årsager til hvorfor din dør ikke vil låse elle hvorfor nøglen ikke drejer rundt. Eller døren går stramt når den skal åbnes eller lukkes igen. Ofte er det en daglig irritation for dig, fordi døren kan være svær at åbne og lukke, og det kan trække ind. Problemet kan opleves som om, der er noget i vejen med låsen eller dørhåndtaget. Men der kan være mange andre forklaringer, som intet har med låsen at gøre. Uanset hvad så kan vi hos Låsesmed Amager hjælpe dig 24/7 i hele København og i København S!

 Er låsen problemet eller døren?

Det er nemt at afgøre, om det er låsen eller døren som er problemet. Prøv at lås dørlåsen op og i uden at døren er lukket. Hvis du kan dreje nøglen i låsen uden problemer, er det højst sandsynligt døren som er problemet og ikke låsen eller et andet sted problemet skal findes. Ring Låsesmed Amager for assistanse om du ikke selv kan løse problemet!

Dør vil ikke låse eller kan nøglen ikke dreje rundt? Låsesmed Amager bedste tips
Dør vil ikke låse eller kan nøglen ikke dreje rundt? Låsesmed Amager bedste tips

Døren hænger måske en smule skævt

En forklaring til problemer med døren, kan være, at døren hænger skævt i hængslerne. En anden forklaring kan være at dørens lukkemekanisme, der udgøres af fallen (som kører ind og ud af døren, når du trykker på håndtaget) og slutblikket (som er den del af lukkemekanismen, der sidder i dørkarmen), er defekt eller slidt, og det kan derfor være nødvendigt at få en fagmand til at se på problemet.

Er de tale om en skydedør som ikke kører?

Hvis der er skydedøren, der går stramt i håndtaget eller når selve døren skydes op og i, kan det være enten lukkemekanismen eller skinnen, som døren glider i, der er slidt.

Postkasselåsen og nøglen kan ikke dreje?

Låsesmed Amager ser tit at postkasselåse ikke virker, da de ofte er placerede udenfor. Så har du sandsynligvis brug for ny postkasselås. Læs mere om ny postkasselås hos Låsesmed Amager her. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *